Tennis is wat ons betreft voor elke doelgroep toegankelijk, van jong tot wat ouder en van beginner tot gevorderde tennisser. Daarom staat tijdens de lessen plezier, gecombineerd met een stuk techniek, tactiek en fysieke inspanning voorop. Iedereen zal bij ons met een voldaan gevoel van de baan stappen.

Ons Team van enthousiaste leraren bestaat uit professionals met jarenlange ervaring en zijn in bezit van een tennisleraren licentie. Ook worden de leraren meerdere malen per jaar bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

Met de jeugdlessen werken wij volgens het tenniskids principe van de KNLTB, dat betekend dat kinderen stapsgewijs leren tennissen met aangepaste ballen en aangepast veld, op deze manier ontwikkelen de kinderen zich sneller en zullen zij meer spelplezier beleven. Voor meer info over tenniskids kijk dan op www.tenniskids.nl.

Ook bieden wij naast de lessen diverse evenementen aan voor de kinderen, zoals eendaags toernooitjes, kindercompetitie en sinterklaas en Halloween feestjes. Alles is laagdrempelig ingezet zodat elk kind met veel plezier mee kan doen.