Patrick Struijk

Mijn naam is Patrick Struijk en ik ben 33 jaar oud.

Op vrij jonge leeftijd ben ik in aanmerking gekomen met de sport. Op mijn 7e ben ik lid geworden van tennisvereniging Ommoord (TVO). Daar heb ik een aantal jaar met plezier getennist en deelgenomen aan trainingen bij de bond. Mijn interesse en enthousiasme in tennis waren doorslaggevend voor de keuze om na mijn middelbare school vrijwel direct te beginnen aan de opleiding voor tennisleraar. Deze heb ik gevolgd via de KNLTB in ‘s-Gravenzande. Ik vind het heerlijk om met passie en veel plezier op de baan te staan en de leerlingen middels veel energie en positiviteit naar een beter niveau te brengen. Daarbij gebruik ik mijn eigen enthousiasme en passie voor de sport. Voor mij is het dan ook geweldig dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Na een aantal jaren als tennisleraar werkzaam te zijn geweest ben ik begonnen aan het behalen van mijn B licentie, wat betekent dat je les mag geven aan alle niveaus, oftewel spelers met een speelsterkte tussen 2 t/m 9. Nadat ik deze opleiding heb afgerond ben ik op mijn 22e voor het eerst fulltime les gaan geven bij de Tennis Academy Rotterdam. Daar heb ik als assistent hoofdtrainer en later als clubtrainer op L.T.V. Bleiswijk en T.V Langeland gefungeerd. Ik vind het belangrijk om niet alleen mijn leerlingen maar ook nog steeds mezelf te ontwikkelen. Ik volg daarom nog steeds zoveel mogelijk cursussen, om zo volledig bij te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van tennis. Hierbij kan ook gedacht worden aan rolstoeltennis en Tenniskids.

Ik sta open voor ideeën en suggesties van uw kant, zodat we samen de club en de tennislessen leuker en beter kunnen maken.

Veel tennisplezier gewenst!

Sportieve groet,
Patrick

 

 

Reacties zijn gesloten.