Tennislessen bij Deuce Again

Deuce Again is de tennisclub op Rotterdam zuid. en wij van TPS mogen de tennislessen bij Deuce Again verzorgen!

De club ligt in het hart van Vreewijk en is prima bereiken met bus en tram. Er zijn 11 gravel tennisbanen en een modern clubhuis. Het tennispark is omgeven door groen en het ziet er gezellig uit. Een actieve groencommissie zorgt er voor dat het er altijd top uit ziet!

Deuce Again is een actieve club waar er wekelijks wat wordt georganiseerd. Door de vele banen is er vaak ruimte om vrij te spelen. Er zijn bijna elke dag tennislessen. Tenniskids wordt ’s middags gegeven en les aan volwassenen voornamelijk in de avond, maar overdag is het in overleg ook mogelijk voor volwassenen om te lessen.

Is deze locatie niet ideaal kijk dan eens op de pagina van David Lloyd of UTC

Tennislessen bij Deuce Again

De trainers

patri - kopie

Patrick Struijk

Hoofdtrainer en eigenaar van TPS. Ervaren tennisleraar die beschikt over A en B licentie.

tps denise

Denise van der Leer

Denise is in de afronde fase van haar Fisiotherapie opleiding. Zelf speelt ze al tennis sinds haar 4e en op een aardig hoog niveau. Nu wil ze graag haar passie voor de sport overbrengen op anderen.
ze beschikt over een A-licentie

IMG-20220516-WA0009 - kopie

Jasper Lindeman

Geeft part time tennisles naast zijn werk als fysiotherapeut. Heeft een A licentie en werkt al jaren als trainer bij TPS.

Ontwerp zonder titel (91) - kopie

Gareth Oversluizen

Geeft voornamelijk les op andere locaties, maar ook op één dag op Deuce Again. Beheert de voorraad van de tennisschool en is een ervaren trainer met A licentie.

Ontwerp zonder titel (88) - kopie

Gerben Koster

Helpt nieuwe leden op weg en is ook actief als vrijwilliger binnen de club. Geeft full time les en beschikt over een A licentie.

Tarieven